Dimecres, juny 19, 2024
HomeEditorialVint edicions dedicades a l’especialització dels farmacèutics

Vint edicions dedicades a l’especialització dels farmacèutics

La Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears (FCFIB) va néixer el 1997 a partir del llegat de la “Fundació Alfonso Miró”, institució que el propi COFIB va crear gràcies a l’aportació d’aquest brillant farmacèutic, de currículum professional inabastable i una estima i respecte per la nostra professió incomparables. El llegat científic-investigador d’aquest inquiet apotecari continua avui en dia primordialment destinada a la investigació científica i tècnica en el camp de les ciències farmacèutiques, així com a la formació complementària i especialització de llicenciats i graduats en Farmàcia en les seves facetes professional , científica i humanista.

La Jornada de la Farmàcia Balear s’ha convertit actualment en l’esdeveniment més important de l’any en l’àmbit formatiu de la FCFIB i ve a completar l’atorgament de beques i premis en investigació, a més de la promoció d’estudis i treballs dins l’àmbit de l’especialitat farmacèutica que realitza cada any realitza la institució.

La Jornada de la Farmàcia Balear representa la continuïtat de l’obra d’Alfonso Miró, a més d’una prolongació del seu esperit inquiet en tot allò que tenia com a eix central el coneixement científic i el desenvolupament professional farmacèutic.

Per aquesta raó, el fet d’arribar a les vint edicions de la Jornada de la Farmàcia Balear representa la continuïtat de l’obra d’Alfonso Miró, a més d’una prolongació del seu esperit inquiet en tot allò que tenia com a eix central el coneixement científic i el desenvolupament professional farmacèutic. Durant les vint edicions de les jornades s’han tractat des d’Atenció Farmacèutica fins a com garantir la qualitat en el laboratori clínic, passant també per àrees com la nutrició, la dermofarmàcia, les vacunes, els antibiòtics i així fins a vint temes diferents relacionats amb la professió farmacèutica i amb la sanitat en general. Enguany la Fundació ha preparat un programa que tractarà sobre el paper del farmacèutic en la salut digestiva i en el qual participaran destacats experts a nivell nacional, que ens donaran a conèixer les darreres novetats en els tractaments que s’ofereixen a la població en les principals patologies digestives. Es tracta, en definitiva, d’una gran fita que representa, una vegada més, el caràcter formatiu de la FCFIB i la inquietud professional dels propis farmacèutics.

Des de la Fundació de Ciències Farmacèutiques us animem a tots a participar en la vintena edició de la Jornada de la Farmàcia Balear. Estam segurs que serà una diada molt interessant i que respondrà totes les qüestions que tingueu sobre aquest tema tan sol·licitats per part dels pacients.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados