Dimecres, juny 12, 2024
HomeCooperació i solidaritatLoteria Nadal d’Apotecaris Solidaris

Loteria Nadal d’Apotecaris Solidaris

Com cada any, Apotecaris Solidaris torna a participar en el Sorteig Extraordinari de Nadal del 22 de desembre de 2023, una iniciativa que involucra a tots els farmacèutics i que posa a la venda en forma de paperetes de loteria. Apotecaris Solidaris vendrà talonaris amb dos números: 99.654 i 62.466.

Aquesta iniciativa ens permet recaptar fons addicionals per a les nostres activitats solidàries i, alhora, evitar que els farmacèutics es quedin sense talonaris. Volem expressar el nostre agraïment anticipat per la vostra col·laboració, ja que aquests fons seran destinats a la compra de medicaments o a la realització de projectes sanitaris en països del Tercer Món.

El preu de venda d’un talonari complet, que conté 50 paperetes, és de 250 euros. Cada papereta té un cost de 5 euros, dels quals 2 euros corresponen a cada número de loteria, mentre que els 3 euros restants són una aportació directa a la nostra causa solidària. Cal recordar que els premis estan subjectes a la normativa fiscal vigent en cada moment.

Us preguem que, malgrat que pugueu rebre altres talonaris de loteria de Nadal d’altres organitzacions no governamentals farmacèutiques, prioritzeu la venda de la loteria de Nadal d’Apotecaris Solidaris, ja que aquesta és la loteria de la nostra ONG.

En el cas que es guanyi un premi menor, com ja es va fer l’any 2022, us demanem novament la vostra col·laboració per realitzar el pagament de les paperetes premiades. Aquesta circumstància no depèn de nosaltres, sinó de la política actual de les entitats financeres. En cas que el premi sigui molt elevat, es gestionarà a través d’una entitat bancària.

Confiem que aquest any continuarem comptant amb la vostra inestimable col·laboració per a aquesta causa solidària.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados