Dimecres, juny 19, 2024
HomeActualitat col·legialCampanya “A la farmaciola… només el necessari!”

Campanya “A la farmaciola… només el necessari!”

Des del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears hem vist la necessitat de posar en marxa una nova iniciativa per a minimitzar riscos dels pacients realitzant la revisió de la seva farmaciola a l’oficina de farmàcia. L’objectiu de la campanya és comprovar que els medicaments d’ús humà i altres productes per a la salut es mantenen en condicions d’emmagatzematge i conservació correctes, i fomentar l’adequada gestió mediambiental dels mateixos.

Per a aquesta acció s’ha imprès un cartell que es distribuirà a totes les oficines de farmàcia que insisteix en la necessitat de comprovar els medicaments i productes sanitaris de la farmaciola per evitar riscs per a la salut. També s’ha realitzat un protocol per a la revisió de les farmacioles on trobareu com realitzar el procediment, així com informació per als pacients i el enllaç a la enquesta online per a registrar les dades de les revisions realitzades durant els mesos d’octubre de 2023 a maig de 2024. Podeu demanar aquest protocol al CIM (cim@cofib.es).

Trobareu el cartell de la campanya a la web privada col·legial, dins l’apartat de Programes i Campanyes.

Us recordem també que al canal de “Reunions Informatives del COFIB” podeu veure el webinar de presentació de la campanya que es va realitzar el passat dia 18 a la seu col·legial.

Des del COFIB us animem a participar i a registrar les dades a fi de minimitzar els riscs dels pacients i contribuir a millorar la salut de les farmacioles de la nostra comunitat.

NOU PORTAL DE TRANSPARÈNCIA

El COFIB acaba d’incorporar un nou portal de transparència al web col·legial amb la intenció de posar a l’abast de tots els col·legiats la informació institucional, econòmica i de gestió més rellevants del Col·legi. Al nou portal de transparència hi trobareu informació institucional com els estatuts del COFIB, el codi deontològic i el registre de farmacèutics col·legiats a les Illes Balears. Pel que fa a la informació econòmica aquesta inclou la Memòria econòmica del COFIB, les quotes col·legials, l’Informe d’auditoria, els pressuposts col·legials i el balanç anual. Finalment s’inclou també la memòria d’activitats col·legials de l’any íntegre i un apartat de queixes i suggeriments.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados