Dimecres, juny 12, 2024
HomeCooperació i solidaritatCECE reconeix l’impacte excepcional d’Apotecaris Solidaris amb la tasca social que realitza

CECE reconeix l’impacte excepcional d’Apotecaris Solidaris amb la tasca social que realitza

Dins del marc del seu 50è Congrés a Palma de Mallorca, la Confederació Espanyola de Centres d’Ensenyament (CECE) ha lliurat els seus prestigiosos reconeixements als Valors Socials 2023. Entre els destacats guardons, sobresurt especialment la tasca excepcional de l’ONG Apotecaris Solidaris.

Apotecaris Solidaris va ser receptor del primer reconeixement, atorgat per la CECE, en homenatge a la seva contribució única en resoldre els greus problemes sanitaris globals des d’una perspectiva farmacèutica. La presidenta d’Apotecaris Solidaris, Cristina Mataró Tomás, va tenir l’honor de recollir aquest prestigiós premi. L’ONG ha estat premiada per la seva dedicació a fomentar l’educació sanitària mitjançant projectes de cooperació sanitària.

En el seu discurs d’agraïment, Cristina Mataró va expressar la seva gratitud pel suport rebut, subratllant la importància crucial de garantir el dret a la salut per a aquells que es troben en situacions de desavantatge. La seva destacada labor ha estat un far per a la millora de les condicions sanitàries globals, i aquest reconeixement de la CECE destaca l’impacte positiu i durador que Apotecaris Solidaris ha tingut en la societat.

Aquest merescut premi destaca a Apotecaris Solidaris com un exemple inspirador de com les organitzacions poden fer una diferència significativa abordant els desafiaments de salut mundial des de la seva àrea de coneixement farmacèutic. La CECE reconeix i celebra així la dedicació incansable d’Apotecaris Solidaris en la seva missió de millorar la salut i l’educació sanitària a escala global.

Un segon reconeixement va ser per a la Fundació Diocesana Isidoro Macabich, també es va premiar la Fundació Rafa Nadal, la Fundació Repsol, Aspanob, una ONG que millora la qualitat de vida dels nins i les nenes malalts de càncer, i l’Associació Amadiba qu va rebre el reconeixement per augmentar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves pròpies famílies. Finalment, l’últim guardó va ser per a la Fundació Adema per estar a prop de les persones que més ho necessiten ajudant a les famílies a disposar de programes de promoció i millora de la salut bucodental.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados