Dimecres, juny 12, 2024
HomeCooperació i solidaritatConvocatòria d’assemblea general d’apotecaris solidaris

Convocatòria d’assemblea general d’apotecaris solidaris

Ens dirigim a vosaltres amb l’objectiu de convocar-vos a l’Assemblea General, un moment crucial per a la nostra associació, que tindrà lloc a la seu del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, ubicada a Volta de la Mercè, 4, Palma. La data marcada per aquesta trobada és el dimecres 13 de març de 2024. Cal destacar que la primera convocatòria està prevista per les 13:00 hores, mentre que la segona serà a les 13:30 hores.

A continuació, volem detallar l’Ordre del Dia d’aquesta assemblea amb l’esperança de fomentar la participació activa i la transparència:

ORDRE DEL DIA:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta anterior: Obrim l’assemblea amb la revisió i, si escau, l’aprovació de l’acta de la darrera reunió, buscant assegurar-nos que les decisions preses reflecteixin adequadament les inquietuds del col·lectiu.

2. Informe tècnic anual: Es presentarà un informe tècnic exhaustiu que destaqui els èxits, les metes assolides i els reptes que hem enfrontat durant l’últim any. Aquesta secció té com a objectiu proporcionar-vos una visió completa de les activitats d’Apotecaris Solidaris.

3. Balanç econòmic anual: Abordarem de manera detinguda el balanç econòmic anual per assegurar-nos que els recursos financers de l’associació estiguin ben gestionats. La transparència en aquest àmbit és essencial per mantenir la confiança dels nostres membres.

4. Incorporació de nous membres a la Junta Rectora d’Apotecaris Solidaris: Valorarem la possibilitat d’integrar nous membres a la Junta Rectora per enfortir i diversificar les habilitats i perspectives que conformen el nostre lideratge.

5. Torn obert de precs, preguntes i suggeriments: Obrim el diàleg amb un espai dedicat a les vostres veus. Aquesta secció és fonamental per recollir precs, respondre preguntes i escoltar suggeriments que enriqueixin la nostra col·lectivitat.

Agraïm sincerament la vostra contribució passada i esperem veure-us en aquesta important assemblea. La vostra participació és fonamental per assegurar el continu èxit d’Apotecaris Solidaris.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados