Dimecres, juny 12, 2024
HomeActualitat col·legialEls farmacèutics es formaran sobre salut digestiva a la XX edició de...

Els farmacèutics es formaran sobre salut digestiva a la XX edició de la Jornada de la Farmàcia Balear

L’esdeveniment, que organitza la Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears se celebrarà el proper dia 10 de novembre

La Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears organitza la Jornada de la Farmàcia Balear, enguany aconseguint la vintena edició, una ocasió especial que reunirà els professionals sanitaris de la nostra comunitat en un dels esdeveniments més rellevants de l’any a nivell farmacèutic. L’acte, que se celebrarà el divendres 10 de novembre, tindrà com a títol “El paper assistencial del farmacèutic a la salut digestiva” i durant les seves vint edicions s’ha convertit en un esdeveniment formatiu de referència per a tots els professionals sanitaris.

Durant la jornada es comptarà amb les ponències dels millors especialistes en gastroenterologia i nutrició a nivell nacional, que tractaran en profunditat temes com la malaltia inflamatòria intestinal, la disbiosi intestinal, els complements nutricionals o la importància de les anàlisis clíniques i la seva interpretació, millorant així, la pràctica assistencial farmacèutica i l’atenció sanitària dels pacients.

L’acte se celebrarà el proper 10 de novembre a l’edifici Ca n’Oleo de Palma i comptarà amb el patrocini del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, la Cooperativa d’Apotecaris, el Consell General de COFs, a més de laboratoris Nutergia; PiLeje i el Banc de Sabadell. A la web www.cofib.es es pot consultar el programa definitiu de la jornada i inscriure’s.

Al següent enllaç podeu consultar el programa d’actes i els tràmits per a realitzar la inscripció.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados