Dimecres, juny 12, 2024
HomeEspai - EsplaiEspai Esplai | Febrer 2024

Espai Esplai | Febrer 2024

Oci

Molineo, el tardeo del Molí de’s Comte 

Es Molí de’s Comte s’ha convertit en l’epicentre del tardeo a Palma, amb les festes “Molineo”, de diversa temàtica, amb música en directe i actuacions de diferents estils i djs. En el cas de la “Fiesta ochentera”, són els Djs de Los40 Clàssic qui s’encarreguen de fer vibrar els assistents amb la millor música d’aquella època, des dels ritmes disco dels ’70, fins els hits pop i rock dels ’80 i ’90. I com a mostra serveixi la foto de l’article, amb una delegació del departament d’Administració i de Secretaria del COFIB com a enviades especials de Món Apotecari, donant-ho tot i sacrificant-se per comprovar de primera mà l’experiència festiva, amb l’objectiu de constatar si era digna de ser recomanada a tots els lectors del blog. Els escalfadors de cames i la camisa d’E.T. són opcionals…

Lectura

La pacient silenciosa. Alex Michaelides (2019)

La pacient silenciosa és la primera novel·la del guionista de cine Alex Michaelides. Amb ella el lector es submergirà en un món de misteri on no tot és el que sembla i el convidarà a plantejar-se varies hipòtesis per finalment sorprendre amb un magnífic últim gir. La novel·la narra la història d’Alicia Berenson, pintora de gran talent, que mata el seu marit assestant-li cinc trets el 25 d’agost. Després d’aquella fatídica nit, Alicia, en estat catatònic, es tanca en si mateixa i no torna a parlar amb ningú, ni tan sols per defensar-se durant el judici per assassinat, l’únic que deixa és una pintura amb la paraula “Alcestis”. Sis anys més tard, el psicoterapeuta Theo Faber, arriba a la clínica The Glove, on està ingressada l’Alicia. Obsessionat amb el cas des del principi, està convençut que podrà ajudar-la a comunicar-se tot indagant en el seu misteriós passat. (L. S. Col. 2005)

Cine/TV

La sociedad de la nieve

La pel·lícula dirigida i escrita per J. A. Bayona, basada en el llibre de Pablo Vierci, relata l’accident del vol 571 de la Força Aèria Uruguaiana a la serralada dels Andes el 1972. Un avió uruguaià en què viatgen els jugadors de l’equip de rugbi de l’Old Christians Club de Montevideo i els seus familiars s’estrella als Andes. Els supervivents, un cop superats els primers moments d’horror, en veure’s sols en un paratge inaccessible i sense cap mitjans amb què enfrontar aquesta situació dramàtica, han de sobreposar-se a les condicions extremes per mantenir-se vius. Cadascun aporta les seves forces, capacitats i esperances en benefici de la comunitat i això farà que reuneixin el coratge i ànim necessaris per intentar sortir de la muntanya. Disponible a Netflix (R. G. Col. 1093)

Música

I’ve Tried Everything But Therapy. Teddy Swims

Jaten Collin Dimsdale, de nom artístic Teddy Swims, és un cantant i compositor nord-americà capaç de combinar gèneres que inclouen R&B, soul, country i pop. Va saltar a la fama internacional el 2023, després que el seu senzill “Lose Control”, encapçalés les llistes musicals i arribés al top 10 a Europa i als Estats Units. El single va ser precedit pel llançament del seu àlbum d’estudi, I’ve Tried Everything but Therapy (Part 1) i acaba de ser nomenat “Artista Push de febrer 2024” per la MTV. Destaca per una veu potent i molt versàtil, capaç d’encarar nombrosos estils musicals sense perdre el segell personal, una vitalitat interpretativa que aconsegueix transmetre passió i força a cadascuna de les cançons del seu disc. (L. G.)

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados