Dimecres, juny 12, 2024
HomeActualitat col·legialLa UIB oferirà el grau de farmàcia a partir del pròxim curs

La UIB oferirà el grau de farmàcia a partir del pròxim curs

Des del COFIB s’organitzarà pròximament una reunió informativa per a tots els interessats

El grau de farmàcia serà una realitat a la Universitat de les Illes Balears (UIB) a partir del pròxim curs 2024-25, ja que l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) ha emès un informe favorable en el procés de verificació d’aquest títol.

Perquè aquests estudis siguin finalment una realitat, la UIB està en espera de l’aprovació per part del Consell d’Universitats i de la inscripció posterior del títol en el Registre d’Universitats, Centres i Títols (RUCT) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats i també del vistiplau a la implantació per part del Consell de Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

D’aquesta manera, es completaran amb èxit els tràmits necessaris que la UIB ha de dur a terme perquè aquests estudis altament demandats siguin una realitat a partir del curs vinent. En el període 2016-23, un total de 200 alumnes de les Illes Balears varen sol·licitar el trasllat d’expedient per cursar el grau de Farmàcia a altres universitats de l’Estat.

El grau de Farmàcia serà una titulació oficial de la Universitat de les Illes Balears que s’impartirà de manera presencial al campus de Palma. Es tracta d’una titulació de 300 crèdits del Sistema Europeu de Transferència de Crèdits (ECTS) dividits en cinc cursos de 60 crèdits ECTS cadascun. La UIB oferirà 35 places de nou ingrés per cursar aquests estudis a partir del curs que ve.

La implantació d’aquests estudis farà possible que la UIB formi professionals qualificats en àrees de gran ocupabilitat que puguin exercir la seva activitat en oficines de farmàcia, en la farmàcia hospitalària, en la indústria farmacèutica, en laboratoris d’anàlisi, en la gestió sanitària i en activitats d’educació i investigació.

Per tot això, des del Col·legi Oficial de Farmacèutics organitzarem en els propers mesos una reunió informativa per a tots els interessats, que comptarà amb els representants del COFIB i del sector farmacèutic que han participat en el desenvolupament dels estudis del grau de farmàcia, a més d’altres personalitats de la Universitat de les Illes Balears implicades en el procés.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados