Dimecres, juny 12, 2024
HomeActualitat col·legialLes farmàcies col·laboren en la nova campanya de la AECC per fomentar...

Les farmàcies col·laboren en la nova campanya de la AECC per fomentar la participació en el programa de detecció precoç de càncer de còlon

En virtut de la col·laboració habitual entre les entitats ONCE i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, des del Programa Inserta de la Fundació ONCE ens presenten un projecte que han desenvolupat amb l’objectiu de potenciar l’ocupació de les persones amb discapacitat a les seves plantilles.

El Programa Inserta contempla:

  • La promoció de la inclusió laboral indirecta
  • La promoció de l’accessibilitat universal.
  • Accions de difusió i sensibilització

Per això des de la Fundació ONCE, a més de presentar-nos aquest projecte, demanen la col·laboració de les farmàcies per informar persones amb discapacitat sobre l’existència d’aquest programa i la possibilitat d’entrar a la seva borsa de treball. Per això els responsables a Balears ens han fet arribar els següents fulletons informatius, per si podem traslladar la seva informació a possibles pacients amb discapacitat que puguin beneficiar-se de l’assessorament laboral i captació de talent de la Fundació ONCE. Es tracta d’entrar a la web portalento.es o trucar al telèfon 971 77 75 52. A continuació podeu descarregar-vos el fulletó informatiu.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados