Dimecres, juny 12, 2024
HomeNodofarma AssistencialServei d’Adherència Terapèutica en pacients amb asma i MPOC 

Servei d’Adherència Terapèutica en pacients amb asma i MPOC 

Nodofarma Asistencial

Aquest estudi pretén avaluar l’eficàcia de la intervenció del farmacèutic comunitari, mitjançant el Servei d’Adherència Terapèutica, en l’augment de l’adherència als medicaments inhalats i la consegüent millora de la salut dels pacients. S’avaluarà l’adherència amb el test de Morisky-Green i el control de l’asma i la MPOC amb el qüestionari validat ACT i COPD, respectivament, i amb la determinació del Flux Expiratori Màxim (FEM) amb un Peack-Flow, en el cas de pacients amb asmaL’estudi es durà a terme entre els mesos de març a maig de 2024 i tots els farmacèutics col·laboradors reberen una formació prèvia, el dimarts 30 de gener, impartida per un membre del Patronat de la Fundació, una metgessa experta en malalties respiratòries, una farmacèutica i la Formadora Col·legial. (veure secció Actualitat col·legial). Enllaç al Programa formació

Farmàcies adherides a Nodofarma Assistencial

El nombre de farmàcies comunitàries de les Illes Balears adherides a Nodofarma Assistencial creix de manera contínua i iniciam aquest any amb 90 farmàcies adherides, el que suposa un 20% de totes les farmàcies de les Illes Balears. En l’àmbit nacional, aquest nombre va amb augment i ja tenim 1394 farmàcies prestant Serveis Professionals Farmacèutics a través de la plataforma del Consell General. 


Recordau que podeu demanar més informació sobre el Servei de Nodofarma Assistencial, que és gratuït per a les farmàcies, a través del telèfon o WhatsApp al 677 777 041 o del correu electrònic illesbalears@redfoco.redfarma.org.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados