Dimecres, juny 12, 2024
HomeNodofarma AssistencialSecció Nodofarma Assistencial març

Secció Nodofarma Assistencial març

Es sol·liciten farmàcies voluntàries per millorar l’assistència a pacients transplantats

La col·laboració es realitzarà a través del Projecte “junTOS: Cura farmacèutica al pacient trasplantat”

JunTOS: Cura farmacèutica al pacient trasplantat” del Consell General de Col·legis de Farmacèutics (CGCOF) i la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH), és una iniciativa dirigida a millorar l’ús segur i efectiu dels medicaments en pacients trasplantats. 

L’objectiu d’aquest projecte és afavorir la coordinació entre tots els professionals farmacèutics, especialment entre l’àmbit hospitalari i comunitari, que participaran en l’assistència al pacient trasplantat, per promoure l’òptima utilització dels medicaments en l’etapa posttrasplantament (immunosupressors i altres que puguin requerir) i millorar el seu estat de salut. 

Des del COFIB sol·licitam farmàcies i farmacèutics que vulguin col·laborar en la prestació del Servei d’Adherència Terapèutica a pacients trasplantats, mitjançant Nodofarma Assistencial. Recordau que podeu demanar més informació sobre el Servei de Nodofarma Assistencial, que és gratuït per a les farmàcies, a través del telèfon o WhatsApp al 677 777 041 o del correu electrònic illesbalears@redfoco.redfarma.org.

Dia Mundial del Ronyó 

Amb motiu del Dia Mundial del Ronyó, que es celebrà el passat 14 de març, les farmàcies adherides a Nodofarma Assistencial van rebre diversos materials per millorar l’atenció que s’ofereix als pacients amb Insuficiència Renal. Entre el material que s’ha fet arribar a les farmàcies destaca la guia ràpida sobre la Insuficiència Renal, una taula de dosificació en insuficiència renal i un díptic i una infografia per a pacients. També es va realitzar un webinar amb casos pràctics que podeu visualitzar en diferit aquí.


Recordau que podeu demanar més informació sobre el Servei de Nodofarma Assistencial, que és gratuït per a les farmàcies, a través del telèfon o WhatsApp al 677 777 041 o del correu electrònic illesbalears@redfoco.redfarma.org.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados