Dimecres, juny 12, 2024
HomeNodofarma AssistencialSecció Nodofarma Assistencial

Secció Nodofarma Assistencial

Dia Mundial de la salut de la dona

Dia 20 de maig es celebrà una píndola formativa “Abordatge de la salut de la dona des de la Farmàcia Comunitària: Taller pràctic utilitzant Nodofarma Assistencial”, on es tractaren els aspectes més importants dels diferents estats fisiològics de la dona i es resolgueren dos casos pràctics. La formació es pot visualitzar en diferit aquí o al canal de YouTube “Mi Farmacia Asistencial”.

Formació projecte “JunTOS: atenció farmacèutica al pacient trasplantat”

Després de la presentació institucional del projecte “JunTOS” el passat 16 de maig es va realitzar la formació als farmacèutics participants en el projecte “JunTOS” que podeu visualitzar en diferit a la pàgina web del COFIB, dins el canal de Nodofarma Assistencial. 

Podeu conèixer millor l’acte de presentació i el projecte JunTOS a la secció d’actualitat col·legial de Món Apotecari.

Amb la posada en marxa del projecte “JunTOS” s’han fet algunes millores a la plataforma Nodofarma Assistencial. Aquestes millores inclouen la possibilitat del registre de pautes posològiques irregulars, com els medicaments amb una sola presa setmanal o quinzenal, i la modificació del canal de comunicació intern per poder adjuntar arxius i comunicar-se de forma bidireccional entre diferents nivells assistencials (farmàcia comunitària i farmàcia hospitalària).


Recordau que podeu demanar més informació sobre el Servei de Nodofarma Assistencial, que és gratuït per a les farmàcies, a través del telèfon o WhatsApp al 677 777 041 o del correu electrònic illesbalears@redfoco.redfarma.org.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados