Dimecres, juny 12, 2024
HomeActualitat col·legialEl paper del farmacèutic en la salut digestiva, protagonista a la XX...

El paper del farmacèutic en la salut digestiva, protagonista a la XX edició de la Jornada de la Farmàcia Balear

L’acte, que organitza la Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears se celebrarà el proper dia 10 de novembre

La Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears organitza la Jornada de la Farmàcia Balear, enguany arribant a la vintena edició, una ocasió especial que reunirà els professionals sanitaris de la nostra comunitat en un dels esdeveniments més rellevants de l’any a nivell farmacèutic. L’acte, que se celebrarà el divendres 10 de novembre, tindrà com a títol “El paper assistencial del farmacèutic a la salut digestiva” i serà un esdeveniment formatiu de referència per a tots els professionals sanitaris.

Durant la jornada es comptarà amb les ponències dels millors especialistes en gastroenterologia i nutrició a nivell nacional, que tractaran en profunditat temes com la malaltia inflamatòria intestinal, la disbiosi intestinal, els complements nutricionals o la importància de les anàlisis clíniques i la seva interpretació, millorant així la pràctica assistencial farmacèutica i l’atenció sanitària dels pacients.

L’acte se celebrarà el proper 10 de novembre a l’edifici Ca n’Oleo de Palma i comptarà amb el patrocini del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, la Cooperativa d’Apotecaris, el Consell General de COFs, a més de laboratoris Nutergia; PiLeje i el Banc de Sabadell. Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb el departament de formació del COFIB.

Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears

La Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears és una entitat sense ànim de lucre que està primordialment destinada a la investigació científica i tècnica en el camp de les ciències farmacèutiques, així com a la formació complementària i especialització de llicenciats en Farmàcia a les seves facetes professional, científica i humanista.

Al següent enllaç podeu descarregar-vos el programa definitiu de la XX Jornada de la Farmàcia Balear.

Programa de la XX Jornada de la Farmàcia Balear

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados