Dimecres, juny 12, 2024
HomeActualitat col·legialTomàs Muret, premi a l’Excel·lència farmacèutica 2023

Tomàs Muret, premi a l’Excel·lència farmacèutica 2023

El passat 18 de novembre es va celebrar a Vigo la I Edició Gala Premis Excel·lència Farmacèutica d’ACM Farma, en què es va reconèixer la tasca dels farmacèutics i es va destacar la seva important funció social i professional amb els pacients. El Premi a l’Excel·lència Farmacèutica va ser per a Tomás Muret, farmacèutic comunitari a la Farmàcia Ramón-Muret a Palma de Mallorca, expert en Dermofarmàcia i actual vocal nacional de Dermofarmàcia. Anteriorment va ser el vocal de dermofarmàcia i membre de la Junta de Govern del COFIB. La nominació de Muret es va fer “per la seva implicació, defensa i destacable tasca a favor del sector farmacèutic”.

Altres premis que es van lliurar van ser per a Marcos D. Tobaruela, com a premi a la Jove promesa de la professió, el Premi a la Farmàcia Gallega va ser per a la Farmàcia Carlos Casal, el Premi a la Farmàcia Destacada va ser per a la Farmàcia Migoya d’Oviedo, i finalment el Premi al Millor Farmacèutic Comunicador va ser per a Héctor del Río.

El reconeixement a Tomàs Muret és per a tots els que formem el COFIB un motiu d’orgull, tant pel seu valor i compromís amb la professió farmacèutica com pel fet d’haver-lo viscut de prop treballant amb ell, tant al COFIB com en la Fundació de Ciències Farmacèutiques haver gaudit tant del seu valor professional com personal.

Des de Món Apotecari volem felicitar en Tomàs Muret per tan merescut premi. Enhorabona Tomàs!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Relacionados